Αρχική > Celebrities > Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ποτέ δεν ήμασταν κοντά με την αδερφή μου, Μάρθα”

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ποτέ δεν ήμασταν κοντά με την αδερφή μου, Μάρθα”

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μάς έχει συνηθίσει να μην μασάει τα λόγια της και με κάθε σεβασμό και ειλικρίνεια να λέει την αλήθεια σε ό,τι ερωτάται. Ακόμη κι αν αυτή η αλήθεια, πληγώνει πιο πολύ την ίδια.

Σε  στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες μέρες, μίλησε για τα αδέρφια της, ιδίως την αδελφή της Μάρθα, με την οποία είχαν την ίδια μαμά, τη Ζωή Λάσκαρη.

Έτσι, εκτός όσων είπε για τη σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μίλησε και για τις σχέσεις της με τα αδέλφια της.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει τρία αδέλφια, μια αδελφή από την μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, την Μάρθα Κουτουμάνου, και δύο αδέλφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα της Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο και ο Ιάσονας Λυκουρέζος-Κοριολάνο.

 “Με την Μάρθα δεν τα βρίσκουμε”

«Με τη Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δε με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφερόμενη στην αδελφή της.

Και συνέχισε για τα άλλα δύο αδέλφια της: «Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού».