Αρχική > Πολιτική > Μαρέβα Μητσοτάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κάιρο (εικόνες)

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κάιρο (εικόνες)

Στο Κάιρο μετέβησαν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου. Η πρώτη κυρία της Ελλάδας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο και χαιρέτησε τους επισήμους.

Οι λεπτομέρειες του look της

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό, αέρινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό μακρύ γιλέκο με μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρο τοπ από μέσα. Το look ολοκλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα και κομψά πέδιλα.

Εντυπωσιασμένη έμεινε η σύζυγος του πρωθυπουργού από την ξενάγηση στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο. Το ζευγάρι επισκέφθηκε επίσης το Μουσείο της Ιεράς Μονής καθώς επίσης και τους τάφους των Πατριαρχών Αλεξανδρείας που αναπαύονται στο υπόγειο του ιστορικού αυτού χώρου.

Λίγο αργότερα, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη μετέβησαν στο ιστορικό κτίριο που φιλοξένησε την κυβέρνηση του Καΐρου. Στην επίσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.