Αρχική > Celebrities > Μαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» γράφει και σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή της

Μαντόνα: Η «βασίλισσα της ποπ» γράφει και σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή της

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα κινηματογραφικά χρονικά, η Μαντόνα γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία για μια νέα ταινία με θέμα την ίδια. Η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται σε δημιουργικό πυρετό, καθώς γράφει, σβήνει και προετοιμάζει μια ταινία που θα παρουσιάσει τη διαδρομή της στη μουσική και τον κινηματογράφο εδώ και πέντε δεκαετίες.

Η Μαντόνα έχει αφήσει εδώ και καιρό να εννοηθεί πως αναζητά πληροφορίες, ντοκουμέντα και αρχεία από τη λαμπρή της καριέρα, από τις αρχές του ‘80, όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη με μερικά δολάρια στην τσέπη, ως την επιτυχία, τις κινηματογραφικές απόπειρες και τους ευρηματικούς τρόπους που η καλλιτέχνις επανεφηύρε την περσόνα της παραπάνω από μία φορά.

Η ταινία της οποίας η παραγωγή ανήκει στη Universal, δεν έχει ακόμη τίτλο ούτε έχουν ανακοινωθεί οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Θέλω να ακολουθήσω την απίστευτη πορεία που διάλεξε η ζωή για μένα, σαν καλλιτέχνη, σαν μουσικό, σαν χορεύτρια – ένας άνθρωπος που προσπάθησε να διαγράψει την πορεία του στον κόσμο», δήλωσε η Μαντόνα για τη νέα της προσπάθεια.

«Το επίκεντρο στην ταινία θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με βοήθησε να συνεχίσω και η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ανομολόγητες και γεμάτες έμπνευση ιστορίες και ποιος θα μπορούσε να τις εξιστορήσει καλύτερα από μένα; Είναι σημαντικό να μοιραστώ την πορεία της ζωής μου με τη δική μου φωνή και οπτική».