Αρχική > Celebrities > Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, καλωσόρισαν ανήμερα των Φώτων τον γιο τους, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ευτυχισμένη μαμά κρατά το νεογέννητο στην αγκαλιά της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Το γλυκό στιγμιότυπο αποτύπωσε με τον φακό της η φωτογράφος Μαρίνα Ναβροζίδου, η οποία δημοσίευσε μερικές ακόμα φωτογραφίες μαμάς και γιου στο Instagram, ενώ λίγες ώρες αργότερα η κολλητή φίλη της νέας μαμάς και κουμπάρα της, Μπάγια Αντωνοπούλου, μοιράστηκε ένα εξίσου τρυφερό στιγμιότυπο.

«Φώτισε τις ψυχές μας με τον ερχομό του. Είναι το μωρό της καλύτερης μου φίλης… Μοιάζει στον μπαμπά του… Θα με λέει «Θεία» μου είπαν… Είναι ο Γιώργος μας (Η Θεία κλαίει ασταμάτητα… από χαρά!)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.