Αρχική > Celebrities > Μάγια Τσόκλη: Ο γάμος του πατέρα της με τη θεία της – «Είναι από τα ζευγάρια που ζηλεύεις»

Μάγια Τσόκλη: Ο γάμος του πατέρα της με τη θεία της – «Είναι από τα ζευγάρια που ζηλεύεις»

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στην Νάντια Κοντογεώργη ήταν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου η Μάγια Τσόκλη. Εκεί μίλησε για την απώλεια της μητέρας της,σε ηλικία μόλις πέντε ετών, αλλά και για τον πολύ σημαντικό ρόλο που έπαιξε η θεία της και αδελφή της μητέρας της, Ελένη, στη ζωή της.

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5μιση χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου “να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ “μαμά”. Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει να μείνει στην Τήνο. Μάλιστα, η απόφασή της δεν επαφίεται σε κάποια καταγωγή ή κατοχή σπιτιού εκεί, αλλά εξηγεί στην Νάντια Κοντογεώργη πώς κατέληξε σε αυτή την επιλογή.

Διαβάστε επίσης:  Μάγια Τσόκλη, η συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο του μαστού.