Αρχική > Celebrities > «Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Η ζωή θέλει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αλλάξει»

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Η ζωή θέλει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αλλάξει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξήγησε πώς κατάφερε να τις ξεπέρασε. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς μεγάλωσε μόνη τα τρία παιδιά της, καθώς έχασε τον σύζυγό της ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ…»

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι ο μπαμπάς μου τότε την έπιασε και της είπε ότι για τα επόμενα χρόνια θα είμαστε για την Πόπη. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», ανέφερε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/PmrqBH2nVXQ