Μόλις δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο πιλότος Jon Emerson και η φίλη του και αεροσυνοδός Lauren Gibbs, προετοιμάζονταν να ταξιδέψουν από το Ντιτρόιτ στην Οκλαχόμα, όταν ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης.Την ώρα που ο Jon ενημέρωνε τους επιβάτες του αεροσκάφους για τις καιρικές συνθήκες, σταμάτησε για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του: «Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τη Lauren και εμένα. Είναι η επέτειός μας σήμερα και είναι μία από τις καλύτερες αεροσυνοδούς μας. Θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της».

Ο Jon έβγαλε το δαχτυλίδι αρραβώνων από την τσέπη του, γονάτισε και ζήτησε από τη Lauren να ζήσει για πάντα μαζί του. Εκείνη έσκυψε για να φιλήσει τον μέλλοντα σύζυγό της, ύστερα από απαίτηση του επιβατικού κοινού. Ο Jon που είχε περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες προγραμματίζοντας την πρόταση για την επέτειο της 23ης Δεκεμβρίου, ανακουφίστηκε στο άκουσμα της θετικής απάντησης και έσπευσε να ενημερώσει τους επιβάτες από το μικρόφωνο.


Η όμορφη αεροσυνοδός δήλωσε έκπληκτη από την πρόταση επειδή «ο Jon είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, με μια πολύ ντροπαλή προσωπικότητα». Εξήγησε ότι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μέσα σε αεροπλάνα, οπότε ο χρόνος και ο τόπος ήταν απολύτως τέλεια!

Δείτε το βίντεο:

από Μαρία Ιωαννάτου