Αρχική > Featured > LOGIQ E10: Η πρωτοποριακή συσκευή υπερήχων που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη – Σε ποιες ασθένειες αναφέρεται;

LOGIQ E10: Η πρωτοποριακή συσκευή υπερήχων που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη – Σε ποιες ασθένειες αναφέρεται;

Το LOGIQ E10 αποτελεί μία πρωτοποριακή συσκευή Υπερήχων για ακτινολογική χρήση που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και συνιστά σημαντική επένδυση στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας του Κέντρου. Πρόκειται για την τελευταία “λέξη” της τεχνολογίας που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προγράμματα για την ανίχνευση και κατηγοριοποίηση των βλαβών και προσφέρει σύγχρονες μεθόδους απεικόνισης με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας, ενώ στοχεύει σε όλες τις εφαρμογές σε κοιλιά, αγγεία και μαστό, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασιών.

Τι ακριβώς κάνει

Η μοναδική μονοκρυσταλλική κεφαλή αγγείων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα για πιο αντικειμενική ανίχνευση μικροροών – MVI (Micro Vascular Imaging). Ταυτόχρονα, η κεφαλή μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες εξετάσεις ελαστογραφίας και εξετάσεις με έκχυση σκιαγραφικού μέσου υπερήχων. Το μηχάνημα περιλαμβάνει ακόμη, εξειδικευμένα προγράμματα για τη διαχείριση ασθενών με διάχυτες ασθένειες ήπατος, μέσω των οποίων μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε την ίνωση ήπατος αλλά και τη λιπώδη διήθηση. Επιπλέον, υπάρχει εξειδικευμένη κεφαλή μαστού τύπου Matrix που προσφέρει πολύ υψηλής ανάλυσης εικόνες για την ανίχνευση μικρών αρχόμενων βλαβών.

Πού θα τη βρείτε

Το πρώτο LOGIQ E10 της General Electric σε όλη την Ευρώπη θα το βρείτε στον Όμιλο Affidea, στο νέο Διαγνωστικό Κέντρο, Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην πλατεία Μαβίλη, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο – Ακτινολόγο Δρ Νικόλαο Λιάση.