Αρχική > Celebrities > «Let Me Be»: Το ντουέτο-έκπληξη της Ρίτα Ουίλσον με τον Χρήστο Μάστορα μόλις κυκλοφόρησε

«Let Me Be»: Το ντουέτο-έκπληξη της Ρίτα Ουίλσον με τον Χρήστο Μάστορα μόλις κυκλοφόρησε

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Let Me Be» από μια εξαιρετικά πρωτότυπη μουσική συνεργασία. H Panik Records παρουσίασε το ντουέτο του Χρήστου Μάστορα από το συγκρότημα Μέλισσες και της συζύγου του ηθοποιού Τομ Χανκς, Ρίτα Ουίλσον. Πρόκειται για μια σύμπραξη που εκτίμησε ιδιαίτερα η καλλιτέχνιδα, καθώς θεωρεί εξαιρετικά ταλαντούχο τον Έλληνα τραγουδιστή.

Η Αμερικανίδα μουσικός δεν είχε βρεθεί με τον Χρήστο Μάστορα κατά τη διάρκεια της συγγραφής των στίχων του τραγουδιού, καθώς το εμπνεύστηκαν από κοινού μέσω Skype.

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο ερωτικό τραγούδι που έγινε για πρώτη φορά γνωστό στο κοινό τον Ιούνιο, στη sold out συναυλία της Ρίτα Ουίλσον στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πιο συγκεκριμένα, στο «Summer Nostos Festival» η σύζυγος του Τομ Χανκς προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή και να το τραγουδήσουν μαζί.

Τα εγκωμιαστικά λόγια για τον Χρήστο Μάστορα

Η Ρίτα Ουίλσον, η οποία λατρεύει την Ελλάδα καθώς έχει σπίτι στην Αντίπαρο, εκφράστηκε δημόσια σε ανάρτησή της για την υπέροχη συνεργασία της με τον Χρήστο Μάστορα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε: «Περισσότερη μουσική έρχεται! Αυτός ο καταπληκτικός μουσικός δίπλα μου, ο Χρήστος Μάστορας και εγώ θα κυκλοφορήσουμε το τραγούδι «Let Me Be».

Νιώθω ευγνώμων που μοιραστήκαμε μαζί τη σκηνή και τώρα μοιραζόμαστε ένα τραγούδι.  Ανυπομονώ να το ακούσετε. Λάτρεψα τη συνδημιουργία με τον Χρήστο και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Όπως γνωρίζετε, λατρεύω την Ελλάδα και η συνεργασία μου με τον no1 σταρ της Ελλάδας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ακούστε το τραγούδι τους: