Αρχική > Featured > Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί το «αντίο» της μοναχοκόρης του (εικόνα)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί το «αντίο» της μοναχοκόρης του (εικόνα)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 63 ετών. Η γειτονιά στο εξοχικό του σπίτι, στον Πτελεό Μαγνησίας, αναστατώθηκε από τις φωνές της κόρης του, η οποία μάταια προσπαθούσε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία, να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια, σώστε με! Εκείνη την στιγμή πεταχτήκαμε έξω με τη γυναίκα μου και τη βρήκαμε στον δρόμο. Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ο πατέρας μου δεν είναι καλά. Μετά από λίγο, βλέπω το κορίτσι να προσπαθεί να τον επαναφέρει. Πήγα κι εγώ από πάνω του να κάνω τεχνητές αναπνοές πάνω στο στήθος του. Βγήκανε κι οι γείτονες από τα άλλα σπίτια, προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας γείτονάς του.

Το «αντίο» της κόρης του

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παντρεύτηκε σε ηλικία 40 ετών και μαζί με τη σύζυγό του απέκτησαν μία κόρη, την 25χρονη Μαρία Κλάρα, η οποία σπουδάζει κινηματογράφο στην Αγγλία. Η νεαρή μετά τον θάνατο του πατέρα της, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της στο Facebook και έβαλε ένα σκίτσο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο φάινεται να έχει σχεδιάσει η ίδια.