Αρχική > Featured > Το λάθος που κάνεις με το πιστολάκι των μαλλιών και σου προσθέτει χρόνια

Το λάθος που κάνεις με το πιστολάκι των μαλλιών και σου προσθέτει χρόνια

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να φαινόμαστε νεότερες, εστιάζουμε κυρίως στο πρόσωπό μας. Αποδεικνύεται όμως ότι τα μαλλιά μας θα μπορούσαν να ευθύνονται για το πιο «ώριμο» look που έχουμε υιοθετήσει και παραπέμπει σε γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

Εάν θέλετε να νιώθετε σαν να έχετε πάρει το ελιξήριο της νεότητας, είμαστε έτοιμες να σας αποκαλύψουμε ένα μικρό μυστικό για να τα καταφέρετε, το οποίο έχει να κάνει με τον τρόπο που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας. Προφανώς, όλες έχουμε πέσει σε αυτή την παγίδα που μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες από την ηλικία μας. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, έχετε την τάση να κρατάτε τόσο τη βούρτσα όσο και το πιστολάκι σε οριζόντια θέση. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό, στεγνώνετε άθελά σας τα μαλλιά προς τα κάτω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ξεπερασμένο look. Αντίθετα, στεγνώστε οριζόντια μόνο τις ρίζες και καθώς προχωράτε προς τα κάτω, γυρίστε τη βούρτσα κάθετα και στρίψτε τον καρπό σας για να δώσετε έναν ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά σας.

Alexa Chung

Αντί για την εκφωνήτρια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων στη δεκαετία του 1980, αυτό το κόλπο θα σας κάνει να μοιάζετε περισσότερο με την καλλονή σταρ του Χόλιγουντ Alexa Chung. Εάν το πιστολάκι των μαλλιών μπορεί να μειώσει κατά πέντε χρόνια την ηλικία μας, τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσουμε!