Αρχική > Celebrities > Λασκαράκη – Σουλτάτος: Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο και οι αστείες απορίες της ηθοποιού

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο και οι αστείες απορίες της ηθοποιού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές στην Ίο μετά τον γάμο τους. Η ζωή όμως, είναι ένα ταξίδι που δεν σταματά ποτέ να σου δίνει μαθήματα. Έτσι, το ζευγάρι φροντίζει να εμπλουτίζει τις… γνώσεις του και σε στιγμές χαλάρωσης.

Οι δυο τους κάνουν βόλτες στη φύση και παρατηρούν το μεγαλείο της. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να αμφιταλαντεύεται για το φύλο του ζώου που απαθανατίζει με το κινητό της, καθαρά για… εκπαιδευτικούς λόγους! Αλήθεια, να είναι μοσχάρι ή αγελάδα;

Δείτε το αστείο βίντεο:

«Είναι αυτή η Σίκινος;»

Κι αν στο προηγούμενο βίντεο διατηρούσε κάποιες αμφιβολίες, σε αυτό δεν δέχεται κουβέντα! «Αυτή απέναντι είναι η Σίκινος», διαβεβαιώνει με απόλυτη σιγουριά τον αγαπημένο της από τη θέση του συνοδηγού. Πόσα μάθανε από τη νέα τους εξόρμηση!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στα Χανιά, μία ημέρα μετά το Πάσχα τον περασμένο Απρίλιο. Το ζευγάρι ξεγέλασε όσους πίστευαν πως θα παντρευτεί το μεσημέρι και παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια Ηρακλείου, με κουμπάρες την αδελφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και τη νύφη του, Λένια.