Αρχική > Θέατρο-Χορός > Λαμπερή πρεμιέρα για τη Μαρία Ναυπλιώτου – Ποιους διάσημους εντοπίσαμε (εικόνες)

Λαμπερή πρεμιέρα για τη Μαρία Ναυπλιώτου – Ποιους διάσημους εντοπίσαμε (εικόνες)

Η παράσταση Master Class συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά κάτω από νέα στέγη, στο θέατρο Δημήτρης Χορν, και μαζί της συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι sold out παραστάσεις, καθιστώντας πλέον βέβαιο το δεύτερο συνεχόμενο απόλυτο sold out, για όλες τις παραστάσεις της χρονιάς!

Ο μύθος της συγκλονιστικής Ελληνίδας που υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του 20ού αιώνα ζωντανεύει ξανά με μια άλλη Μαρία στον κεντρικό ρόλο, την επιβλητική κι αισθαντική Μαρία Ναυπλιώτου, που ενσαρκώνει τη μεγάλη ντίβα, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ’ ένα διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

Η νέα μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του. Τη σκηνοθεσία του Master Class υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα

Η Μαρία Ναυπλιώτου με την καθηλωτική ερμηνεία της αποθεώθηκε από τους λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης.

Δέσποινα Βανδή – Όλγα Παυλάτου
Γρηγόρης Βαλτινός

Φωκάς Ευαγγελινός
Έμη Λιβανίου – Ζησιοπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου
Τάσος Χαλκιάς

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Γιάννης Ζουγανέλης
Γιώργος Νταλάρας