Αρχική > Celebrities > Λαμπερή και με απλό chic look η Χρυσή Βαρδινογιάννη στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Κ. Μαρκουλάκη

Λαμπερή και με απλό chic look η Χρυσή Βαρδινογιάννη στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Κ. Μαρκουλάκη

Χθες βράδυ, Τρίτη, η Χρυσή Βαρδινογιάννη έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη πήγε στο Θέατρο Αθηνών, για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο διάσημο αυτό έργο.

Ένα θρυλικό αριστούργημα του σύγχρονου θεάτρου, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία, παρουσιάζεται φέτος τον χειμώνα στο Θέατρο Αθηνών.

Κορυφαίο έργο του σύγχρονου δραματολογίου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Πουπουλένιου», του «Θεού της Σφαγής» και του «Φάρου» στο ίδιο θέατρο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει και σκηνοθετεί το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», του Έντουαρντ Άλμπι, ερμηνεύοντας με τη Μαρία Πρωτόπαππα, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, δύο από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του σύγχρονου δραματολογίου, τον Τζωρτζ και τη Μάρθα, με συμπρωταγωνιστές τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και την Ντάνη Γιαννακοπούλου.