Αρχική > Celebrities > Λάκης Γαβαλάς: Τι λέει σε συνέντευξή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Λιάγκα, τη Μενεγάκη

Λάκης Γαβαλάς: Τι λέει σε συνέντευξή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Λιάγκα, τη Μενεγάκη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, για πρόσωπα γνωστά. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πάμε στο ίδιο γυμναστήριο και να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να του πιάσω κουβέντα… γιατί με τα πολιτικά δεν τα πάω καθόλου καλά!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό.

«Τον βλέπω, τον χαιρετάω πριν μπούμε για το personal. Κάνει δίπλα και εκείνος personal. Δεν πάω να κάνω δημόσιες σχέσεις», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε την πρόταση που του έκαναν να συμμετάσχει στο GNTM.

Λάκης Γαβαλάς για Γιώργο Λιάγκα: «Λέει ασυνάρτητα πράγματα»

Αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας λέει κάποιες φορές ασυνάρτητα πράγματα. Τον παίρνουν στην τηλεόραση γιατί πουλάνε σε μια μάζα κόσμου οι οποίοι είναι μεταξύ του τηγανίζω έναν κεφτέ και ακούω και κάποιον που λέει δυο κουτσομπολιά είμαστε μια χαρά! Αγαπώ τους κεφτέδες, τηγανίζω και εγώ, αλλά όχι στο σπίτι μου γιατί μυρίζει».

Λάκης Γαβαλάς για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι σταθερή αξία»

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη,είπε: «Έχω πολύ καιρό να πάω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά την συναντώ, μιλάμε. Είναι ένα εργαλείο τρομερό, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο εργαλείο από γυναίκα και την συγχαίρω για αυτό. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Καμιά φορά εγώ αισθάνομαι ότι μπορεί να είναι και κουρασμένη, βαριεστημένη. Αλλά πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει 10 σπόνσορες την ημέρα που πρέπει να τους ικανοποιήσει όλους και το κανάλι πάνω από όλα. Την θεωρώ μια σταθερή αξία. Αν είχα επιχείρηση, σίγουρα θα ήθελα στελέχη σαν και την Ελένη Μενεγάκη!».