Αρχική > Celebrities > Κυριολεκτικά αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ- Δείτε τον!

Κυριολεκτικά αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ- Δείτε τον!

Αγνώριστος -και μάλιστα προς το καλύτερο- είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθώς μέσα σ΄ένα περίπου χρόνο κατάφερε να χάσει πολλά κιλά. Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στην μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον οποίο δημο με σπάνιες φωτογραφίες από την καριέρα αλλά και την προσωπική της ζωή. Εκεί δημοσίευσε και κάποιες δικές του φωτογραφίες…

Μιλώντας μάλιστα στο περιοδικό Gala είπε: «Ξέρω ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν το θέμα της υπερβολής των κιλών τους. Ήταν απόφαση ζωής να κόψω το στομάχι μου κατά 80%. Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνιζα από τα 34, το έκοψα πριν από επτά χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου», δηλώνει.

O γιος της Αλίκης Βουγιοκλάκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις του με το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον: «Με τα ξαδέρφια μου από την οικογένεια του πατέρα μου έχω άριστες σχέσεις, με τους συγγενείς από την πλευρά της μητέρας μου εύχομαι να τα βρούμε στο εγγύς μέλλον. Θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου την οικογένεια Λάτση, που μας στάθηκε όταν η μητέρα μου είχε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη συγκυρία της επάρατης νόσου, την κυρία Μαριάννα, την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Διατηρώ τις φιλίες της μητέρας μου και την επαφή με όλους τους εν ζωή πρώην συνεργάτες της, όπως τη Μαρινέλλα, τον Φασουλή, τον Γαλανό, τον Σπυρόπουλο. Με τον Κώστα Σπυρόπουλο συνεργαζόμαστε για να ανεβάσουμε μια παράσταση του χρόνου. Μια ακριβή παραγωγή για την Αλίκη χωρίς κάποια πρωταγωνίστρια που θα την υποδυθεί μια και έχει αποδειχθεί αδύνατον στο παρελθόν. Θα μου λείψει ο Κώστας Βουτσάς και το χιούμορ του… Θυμάμαι τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ στο σπίτι μας. Καλεσμένη ήταν όλη η επώνυμη Αθήνα, εκδότες, εφοπλιστές, ηθοποιοί, πολιτικοί. Με είχαν εντυπωσιάσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Αβέρωφ και κυρίως το ζευγάρι Ευαγγελάτου – Τασοπούλου. Αμέσως μετά προέκυψε και η συνεργασία του σκηνοθέτη στη “Φιλουμένα Μαρτουράνο”. Τρελό κέφι, χορός, χαρτιά μέχρι πρωίας όπου πάντα κέρδιζε ο Γιώργος Λεμπέσης. Σε κάποια παράσταση στο Ηρώδειο θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθομαι ανάμεσα στην Αλίκη και τον Νιάρχο», είπε στο περιοδικό Gala.

Διαβάστε επίσης: 10 Έλληνες διάσημοι που έχασαν πολλά κιλά και έγιναν αγνώριστοι (εικόνες)