Αρχική > Τι Νέα; > Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη ματαίωση της σειράς «Room Service πλιζ»

Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη ματαίωση της σειράς «Room Service πλιζ»

Μετά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη ματαίωση της σειράς «Room Service Πλιζ» o Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του. Με μία επιστολή 9 σελίδων που έστειλε αποκλειστικά στο «Πρωινό», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατήγγειλε τις αλλεπάλληλες αναβολές των γυρισμάτων που οδήγησαν στη ματαίωση της σειράς.

Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ότι δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου. Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή: “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι, κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”. Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου. Έρχεται Αύγουστος. Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ.

Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Δείτε το βίντεο: