Αρχική > Gossip > Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση: «Ας μην αντικαταστήσουμε τα πάντα με το internet»

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση: «Ας μην αντικαταστήσουμε τα πάντα με το internet»

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση και εξέφρασε την προσωπική της άποψη για τις θεατρικές παραστάσεις που προβάλλονται διαδικτυακά με σκοπό να ψυχαγωγήσουν το κοινό που μένει σπίτι.

Αυτό φαίνεται πως βρίσκει αντίθετη τη Μιμή Ντενίση.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, και με αφορμή τον κορωνοϊό και το Μένουμε Σπίτι, η Μιμή Ντενίση, ξεκαθαρίζει:

«Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδικτυακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές κ ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά κ καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή.. οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυρίζονται. είναι άλλα τα φώτα του θεάτρου άλλο το παίξιμο άλλο το timing.Θα πρεπε κατ εμε α ν ει ναι να παιχτούν διαδικτυακά να έχουν γυριστεί ειδικά..κινηματογραφικα.Κ επιπλέον είναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου…είναι που είναι τόσο δύσκολο κ επισφαλές σαν επάγγελμα μην το αποτελειωσουμε!! Κ επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινόμενα πειρατείας..όπως αυτό που έγινε με την Ευτυχία..Κ κάποιοι το υπερασπιζονται κιόλας!!! Τα πνευματικα δικαιώματα πρέπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ αυτήν την χώρα. όπως κ όλους τους καλλιτέχνες κ παραγωγούς που πασχίζουν για ένα ψηλό επίπεδο σε εποχές τόσο δύσκολες!! Ας μην τ αντικαταστησουμε όλα με το internet», έγραψε η Μιμή Ντενίση στα social media.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της Μιμής Ντενίση: