ελπιδοχώρι1

Ποιος είπε ότι μόνο τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι; Τώρα μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας παίζοντας και αφήνοντας στην άκρη όσα σας δημιουργούν άγχος και μίζερες σκέψεις.

Μια εμπειρία που μοιάζει τόσο μαγική, όσο και απέραντα αποκαλυπτική.

Ένα επιτραπέζιο ψυχολογικό και ταυτόχρονα πνευματικό παιχνίδι που αναπτύχθηκε στην Κοινότητα Findhorn Foundation στη Σκωτία. Ένα «εργαλείο» που βοηθά τον παίκτη να αντιληφθεί τα εφόδια που διαθέτει ή τα εμπόδια που καθυστερούν την εξέλιξή του. Μια ευχάριστη μεταμορφωτική διαδικασία. Οι εμπνευστές του βρήκαν ένα εξαιρετικό τρόπο να προσομοιώσουν τη ζωή με τις δυσκολίες και τις χαρές της, μέσα στη δομή ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Όταν το παιχνίδι αυτό παίζεται με την καθοδήγηση ενός εκπαιδευμένου διευκολυντή που έχει και τις δεξιότητες ενός έμπειρου Συμβούλου Ψυχικής Υγείας, γίνεται εργαλείο αυτογνωσίας αυτό-αποδοχής και αυτό-βελτίωσης χωρίς τις αντιστάσεις της κλασσικής ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας.

Στην απόλυτη ηρεμία της φύσης, λοιπόν, 6 παίκτες συναντιούνται το Σάββατο το πρωί και ξεκινούν την διερεύνηση του προσωπικού τους ο καθένας στόχου. Συμβιώνουν, συνεργάζονται, αλληλεπιδρούν, τρώνε, πίνουν και παίζουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο τόπο στην Αργολίδα (μόλις 130 χλμ από την Αθήνα). Όλη η εμπειρία είναι αφυπνιστική και μεταμορφωτική σε πολλά επίπεδα.

Συναντιούνται 6 ξένοι και φεύγουν 6 φίλοι…

Εισηγήτρια- Facilitator: Ερατώ Χατζημιχαλάκη – Οικογενειακή Σύμβουλος  (Accredited facilitator από το Findhorn Foundation)

Το «παιχνίδι» της μεταμόρφωσης 

10-11 Ιουνίου 2017

Ελπιδοχώρι

Αργολίδα

Τηλ: 694 59 58 181

Email: contact@elpidohori.gr

από sstrempa