Αρχική > Featured > Ξεπούλησαν τα… «εν Ιορδάνη βαπτιζομένα» sneakers με αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό!

Ξεπούλησαν τα… «εν Ιορδάνη βαπτιζομένα» sneakers με αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι sneakers κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες από το λανσάρισμά του, παρά το γεγονός ότι το κόστος του αγγίζει τις 2.700 ευρώ! Πρόκειται για μια ανασχεδιασμένη έκδοση γνωστής εταιρείας με τον εσταυρωμένο στα κορδόνια και νερό από τον Ιορδάνη ποταμό στα πέλματα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία MSCHF με έδρα το Μπρούκλιν αγόρασε τα γνήσια Air Max 97 Bubble Soles της Nike σε χονδρική και στη συνέχεια τα διαμόρφωσε, δίνοντάς τους την ονομασία «Jesus Shoes». Εκτός μάλιστα από τον αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό στα πέλματα, πότισαν το ύφασμα με λιβάνι και πρόσθεσαν κόκκινες εσωτερικές σόλες που παραδοσιακά συμβολίζουν τα παπούτσια που φορούσαν οι πάπες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Και σα να μην έφταναν αυτά, πρόσθεσαν έναν σταυρό στα κορδόνια των λευκών sneakers, έβαλαν και μία κόκκινη σταγόνα στο πάνω μέρος της γλώσσας (για να θυμίζει σταγόνα αίματος) και τέλος, στο πλαϊνό μέρος τους υπάρχει αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (MT. 14:25) για το θαύμα του Ιησού που περπάτησε πάνω στο νερό της λίμνης της Γαλιλαίας.

Παρόλο, που σε πρώτη φάση δημιουργήθηκαν μόνο 24 ζευγάρια του συγκεκριμένου μοντέλου, ο Gabriel Whaley, ιδρυτής της μάρκας, υπογράμμισε ότι μπορεί να υπάρξει και δεύτερο λανσάρισμα στο μέλλον.