Αρχική > Τι Νέα; > Ξεκίνησε η κακοκαιρία – Πρωτοφανής χαλαζόπτωση στην Αθήνα (εικόνες)

Ξεκίνησε η κακοκαιρία – Πρωτοφανής χαλαζόπτωση στην Αθήνα (εικόνες)

Το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα έφτασε και στην Αττική. Αυτή την ώρα σφοδρή χαλαζόπτωση πλήττει πολλές περιοχές. Χαλάζι πέφτει στο κέντρο της Αθήνας, στην Ηλιούπολη, στον Βύρωνα, στο Παλαιό Φάληρο και στο Μαρούσι.

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται το μέγεθος του χαλαζιού καθώς αυτό έπεφτε.

Φωτογραφία αναγνώστριας:

Η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε φθορές σε ΙΧ, ηλιακούς θερμοσίφωνες και τέντες σπιτιών, όπως διαβάζουμε στα social media.

Προβλήματα στον Προαστιακό

Η πτώση ενός δένδρου προκάλεσε προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης στο ύψος της Λεύκας, από πτώση δένδρου, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων,

Όπως ανακοινώθηκε, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Στο σημείο τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σκληρό το πέρασμα της κακοκαιρίας και από τη Δυτική Ελλάδα. Πνίγηκαν στις λάσπες Κεφαλονιά και Ιθάκη. Έντονα φαινόμενα και στις Σποράδες, την ανατολική Χαλκιδική και τη Θάσο.

Από τους νομούς Αρκαδίας, Κορινθίας και Αργολίδας πέρασε επίσης το μέτωπο που νωρίς σήμερα Παρασκευή έπληξε τη δυτική Ελλάδα, προκαλώντας εκτεταμένα προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αυτή την ώρα πλήττουν και την κεντρική Εύβοια.