Αρχική > Gossip > Ξέφρενο «πάρτυ» στο Twitter με Γρηγόρη Πετράκο και την έρευνά του για τον κορωνοϊό

Ξέφρενο «πάρτυ» στο Twitter με Γρηγόρη Πετράκο και την έρευνά του για τον κορωνοϊό

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος έκανε «έρευνα» για τον κορωνοϊό και μάλιστα την ανέλυσε σε ένα βίντεο διάρκειας κάτι παραπάνω από 20 λεπτά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει ιός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».

Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ. «Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Όμως, φαίνεται ότι ο διάσημος τραγουδοποιός λογάριασε χωρίς το Twitter, με τους χρήστες τους να αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά αμείλικτοι.

Επιστρατεύοντας χιούμορ, σατιρική και δηκτική παράλληλα, διάθεση, έστησαν ένα ανελέητο πάρτυ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια: