Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικούς μήνες η είδηση του χωρισμού του Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγού του ελληνικού Survivor, και της όμορφης Σεϊμά Σουμπασί ένα χρόνο μετά τον φαντασμαγορικό γάμο τους στο Σεν Τροπέ.Πρόκειται μάλιστα για το τρίτο διαζύγιο του Τούρκου καναλάρχη, ο οποίος έχει αποκτήσει και ένα παιδί μαζί με την κατά αρκετά χρόνια νεότερή του, Σεϊμά.

Το πρώην ζευγάρι στον γάμο του, τον Σεπτέμβριο του 2017

Ωστόσο, και οι δύο φαίνεται να έχουν αλλάξει σελίδα στη ζωή τους. Ο Ατζούν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρής νοσηλεύτριας, ενώ η πρώην σύζυγός του στο πρόσωπο ενός dj. Πρόκειται για τον Guido Senia, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σεϊμά στο Instagram.

Η Σεϊμά με τον νέο σύντροφό της


Η Σεϊμά δείχνει ερωτευμένη στο πλευρό του γοητευτικού άνδρα και μπορεί η σχέση τους να οδηγηθεί σε γάμο, κάτι που αν τελικά ισχύσει, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει να της δίνει τα χρήματα της διατροφής.

Ωστόσο, πρώτος εκείνος εμφανίστηκε δημόσια με νέα σύντροφο μόλις τον περασμένο μήνα. Η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Τσάλα Αϊτσά, έχει σπουδάσει νοσηλευτική και, μολονότι ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο της τηλεόρασης, πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών και τουρκικών ΜΜΕ.

Η νέα σύντροφος του Ατζούν Ιλιτζαλί

από Μαρία Ιωαννάτου