Αρχική > Featured > «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή»: Μια πράξη ανθρωπιάς για όσους έχουν ανάγκη

«Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή»: Μια πράξη ανθρωπιάς για όσους έχουν ανάγκη

Το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) στο πλαίσιο του Eco-Fest που θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 έως και την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, μάς προσκαλεί να συμμετέχουμε σε μια δράση, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Με σύνθημα «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή», καλούμαστε να χαρίσουμε τα μπουφάν (ενηλίκων και παιδικά) που δεν χρειαζόμαστε στους συνανθρώπους μας που πραγματικά βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη. Το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα συγκεντρώνει τα είδη σε ειδικό χώρο εντός της Τεχνόπολη.

O πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Γρηγόρης Λέων, μας προσκαλεί όλους να δώσουμε το παρών στο Eco-Fest και στη δράση «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή».

Δείτε το βίντεο:

Τι είναι το Eco-Fest

Μια διοργάνωση-γιορτή αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση. Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, η Τεχνόπολη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε test-drive ηλεκτρικών οχημάτων, αθλήματα, παιχνίδια και φιλανθρωπικές δράσεις.

Στόχος της διοργάνωσης είναι, μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, να αναδειχθούν πολύτιμες και επίκαιρες διαστάσεις της περιβαλλοντικής προστασίας, της ενεργειακής μετάβασης και του νέου «πράσινου» χαρακτήρα που καλούνται να αποκτήσουν οι σύγχρονες πόλεις, όπως η Αθήνα.