Αρχική > Ομορφιά > Κούρεμα με 4 ψαλιδιές γίνεται;

Κούρεμα με 4 ψαλιδιές γίνεται;

screenshot.88

Τις τελευταίες μέρες πέφτω συνέχεια πάνω σε βίντεο όπου κομμώτριες, από την αλλοδαπήν κυρίως, μας επιδεικνύουν την τεχνική τους, δημιουργώντας σούπερ κουρέματα, άλλες με μία (!), άλλες με δύο, τρεις ή και τέσσερις ψαλιδιές. Δεν ξέρω τι θα σκέφτονται οι παλαιοί, πεπειραμένοι κομμωτές και κομμώτριες, εγώ πάντως που την τέχνη δεν την κατέχω, σκέφτομαι απλά ότι ο εντυπωσιασμός έδωσε τη θέση του στη σχολαστικότητα και την προσοχή που έδιναν σε κάθε τους ψαλιδιά όλοι οι παλαιοί τεχνίτες του είδους.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram το κομμωτήριο M&M FRISEURE που βρίσκεται στη Γερμανία. Βλέπουμε λοιπόν την κομμώτρια να έχει χωρίσει σε 4 κομμάτια τα μαλλιά στο κεφάλι της πελάτισσας, στα οποία έχει φτιάξει 4 κοτσίδες, τις οποίες χτενίζει και ισορροπεί κάθετα. Στη συνέχεια με 4 ψαλιδιές κόβει στο μήκος που θέλει και ακολουθεί το τριμάρισμα.

Για να πούμε την αλήθεια, το κούρεμα που προκύπτει από αυτή την τεχνική φαίνεται ωραίο και χωρίς λάθη, ενώ το βίντεο έχει γίνει ήδη viral.