Αρχική > Celebrities > Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον

Θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτει η Daily Mail. Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου, αφού ο πυρετός που του δημιούργησε ο κορωνοϊός δεν υποχώρησε.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα μετά το ιστορικό διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ, έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Η Ντάουνινγκ Στριτ προσπάθησε με κάθε τρόπο να τονίσει ότι η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό, δεν είναι κακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους και κυρίως γιατί είχε υψηλό πυρετό.

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Είναι ένα προληπτικό μέτρο, καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα από τον κορωνοϊό 10 μέρες αφού βρέθηκε θετικός», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Κάρι Σίμοντς, σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού, φέρεται να νόσησε κι εκείνη από κορωνοϊό, ενώ δήλωσε πως πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα της ασθένειας. Η ίδια είπε ότι μετά από επτά ημέρες ανάπαυσης αισθάνεται πιο δυνατή και είναι σε φάση ανάρρωσης. «Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα κύρια συμπτώματα του κορωνοϊού. Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση».