Αρχική > Επικαιρότητα > Κορωνοϊός: 10 εργαζόμενοι δείχνουν πώς είναι πραγματικά να δουλεύεις από το σπίτι (εικόνες)

Κορωνοϊός: 10 εργαζόμενοι δείχνουν πώς είναι πραγματικά να δουλεύεις από το σπίτι (εικόνες)

Θα έρθει η στιγμή που όσοι εργαζόμαστε από το σπίτι θα γυρίσουμε στα γραφεία μας, αλλά για την ώρα η πανδημία του κορωνοϊού μας κρατά καθηλωμένους στον καναπέ, στο κρεβάτι, στην τραπεζαρία, ή όπου αλλού έχει στήσει ο καθένας το αυτοσχέδιο γραφείο του αυτές τις ημέρες.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις καθώς εργάζονται από το σπίτι τους. Από τα παιδιά που τρέχουν γύρω γύρω μέχρι το γεμάτο ψυγείο μόλις μερικά βήματα μακριά!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η εξεύρεση χώρου για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Δεν έχουν όλοι ένα ξεχωριστό δωμάτιο που μπορούν να μετατρέψουν σε γραφείο στο σπίτι και αυτό είναι λογικό. Έτσι αναγκάζονται να αυτοσχεδιάσουν…

Όλα ξεκίνησαν από την Jules Forrest, η οποία μοιράστηκε πρόσφατα μια εικόνα του δικού της αυτοσχέδιου γραφείου: μια καρέκλα στο διάδρομο μπροστά από την κεντρική είσοδο και το καλάθι των απλύτων για γραφείο! Η Jules δημοσίευσε την εικόνα στο Twitter και ρώτησε τους διαδικτυακούς φίλους της αν κάποιος άλλος ήθελε επίσης να απαντήσει με μια εικόνα του δικού του ασυνήθιστου χώρου εργασίας στο σπίτι. Αμέσως οι εικόνες άρχισαν να πέφτουν βροχή!

Μερικές ευφάνταστες -και αστείες- ιδέες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ