Αρχική > News > Κοροναϊός: Ο οίκος Louis Vuitton ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών

Κοροναϊός: Ο οίκος Louis Vuitton ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών

Ο όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH θα παρασκευάσει σε μεγάλη ποσότητα αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα για να καλύψει τις ελλείψεις της Γαλλίας, στη μάχη ενάντια στον κοροναϊό.

Η παραγωγή των αντισηπτικών θα γίνει στις γαλλικές αλυσίδες παραγωγής όπου παρασκευάζονται τα αρώματα και τα καλλυντικά των οίκων Christian Dior, Guerlain και Givenchy για να τροφοδοτήσει τα νοσοκομεία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Απέναντι στον κίνδυνο ελλείψεων που διαπιστώνεται στην Γαλλία, ο Μπερνάρ Αρνό (CEO του ομίλου) ζήτησε από το τμήμα των αρωμάτων και των καλλυντικών του LVMH να επιστρατεύσει τις δυνατότητες παραγωγής για να παρασκευάσει και να προσφέρει στις υγειονομικές αρχές μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος.

Στη συνέχεια, αυτά τα τζελ θα προσφερθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές, κατά προτεραιότητα για τα 39 νοσοκομεία της Assistance Publique-Hôpitaux de Paris».

Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για όσο διάστημα είναι αναγκαίο, διευκρίνισε ο όμιλος LVMH. Δώδεκα τόνοι θα παρασκευαστούν ήδη από την πρώτη εβδομάδα και μεγαλύτερες ποσότητες στη συνέχεια.