Αρχική > Celebrities > Κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου με παρεξηγήσεις: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε

Κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου με παρεξηγήσεις: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε

Χαμός και παρεξηγήσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου στην απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα πήγαινε στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός ωστόσο απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τότε ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού». Προτείνει λοιπόν ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν στον χώρο και θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αμέσως αποχώρησε. Πολλοί είπαν ότι η κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αντίδραση στο βραβείο που δεν έδωσαν στην Μαρία Κιτσου, ωστόσο η επίσημη εκδοχή ήταν ότι του συνέβη κάτι έκτακτο.

Όταν τελικά, μετά από παρεμβάσεις τρίτων, το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Μάνος Καρατζογιάννης παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, ομως, ο ηθοποιός είχε φυγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.