Αρχική > Gossip > Κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους;

Κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους;

Η Μάρθα Κουτουμάνου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκαν στα μαχαίρια πριν από έναν περίπου χρόνο, για το σπίτι στο Πορτο Ράφτη και την περιουσία της μητέρας τους. Τότε είχε ξεκινήσει ένας σκληρός αγώνας με ανταλλαγές εξωδίκων και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Θυμίζουμε πως η Ζωή Λάσκαρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν άφησε πίσω της διαθήκη, συνεπώς μοναδικοί κληρονόμοι σύμφωνα με τον νόμο ήταν οι κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Μετά την αποποίηση κληρονομιάς του τελευταίου οι δύο αδελφές βρέθηκαν στα… χαρακώματα.

Ωστόσο, έναν χρόνο μετά, φαίνεται πως όλα εξομαλύνθηκαν και μάλιστα ενημέρωσαν τον κόσμο ότι δεν είναι πια τσακωμένες. Αρχικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανέβασε παλιές φωτογραφίες με την αδελφή της και τη μητέρα τους στο instagram, ενώ στη συνέχεια ανέβασε μία με την αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου και τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο γράφοντας στη λεζάντα: “Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς”!

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο αδελφές προσπάθησαν να τα βρουν εξωδικαστικά με τον δικηγόρο τους. Τελικά, πέτυχε ο συμβιβασμός και έπεσε αυλαία στην κρίση της οικογένειας.