Αρχική > TV > Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ με τον αρνητή του κορωνοϊού Γρηγόρη Πετράκο- Δείτε το επίμαχο βίντεο

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ με τον αρνητή του κορωνοϊού Γρηγόρη Πετράκο- Δείτε το επίμαχο βίντεο

Viral έχει γίνει το βίντεο με την επιχειρηματολογία του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό.  Ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story», επρόκειτο να φιλοξενηθεί το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αποφάσισε να μην προβάλει την επίμαχη εκπομπή και αντ’ αυτής έδειξε ταινία.

Ο δε Γρηγόρης Πετράκος ανήμερα μάλιστα της 28ης Οκτωβρίου ανέβασε στο Facebook ένα video διάρκειας 24 λεπτών στο οποίο εξηγούσε την θεωρία του για τον κορωνοϊό, προκαλώντας κανονικό χαμό στα social media. Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του, ανέβασε το βίντεο προκειμένου να γνωστοποιήσει στον κόσμο τις απόψεις του ακέραιες, σε περίπτωση που η παραγωγή της εκπομπής παραποιήσει ή κόψει σημαντικές θέσεις του.

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400. Ειδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι”κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας” Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι αυτό και το δημοσίευσα χθες..Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ…Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση. Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σροιτερ ήταν ευγενεστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοι να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ» γράφει στην ανακοίνωσή του.

Το βίντεο που αναρτήθηκε 28η Οκτωβρίου

Στο βίντεο που ξεσήκωσε αντιδράσεις και αναρτήθηκε την 28η Οκτωβρίου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όσοι με τη λογική και τα επίσημα στοιχεία καταρρίπτουμε το αφήγημα της φονικής επιδημίας μας λένε αρνητές του κορωνοιού. Όχι επιτήδειοι! Δεν αρνούμαστε τον κορωνοιό. Αρνούμαστε να δεχτούμε αμαχητί να καταστρέψετε τις ζωές μας, να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό μας, να αλλάξουμε επάγγελμα και τρόπους επικοινωνίας, να μην αγκαλιαζόμαστε, να μην χαιρετιόμαστε, να μη χαμογελάμε με το πρόσχημα της φονικής πανδημίας. Έχουμε μια φυσιολογική και κατά τόπους βαριά επιδημία γρίπης που έπρεπε εσείς να βρείτε τρόπους να την αντιμετωπίσετε. Εμείς κάναμε ό,τι μας είπατε. Φτάνει. Αφήστε μας να γυρίσουμε στον φυσιολογικό τρόπο ζωής μας. Για όνομα του Θεού. Μην μας προστατεύετε άλλο» αναφέρει μεταξύ άλλων.