Αρχική > Celebrities > Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πήρε εξιτήριο 4 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πήρε εξιτήριο 4 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο

Θετικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες νοσηλείας στο Ασκληπιείο της Βούλας, πήρε εξιτήριο για να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική των Βορείων Προαστίων προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο παρουσιαστής κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του αρκετές φορές κατά τη νοσηλεία του στο δημόσιο νοσοκομείο εξαιτίας λοιμώξεων που προσέβαλαν τον οργανισμό του: «Στη μονάδα εντατικής θεραπείας παρουσίασε πολλές επιπλοκές και θα σας αναφέρω ότι πολλές φορές κινδύνεψε η ζωή του. Σήμερα, εξέρχεται από τη νευρολογική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα και πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής», ανέφερε ο θεράπων ιατρός του.

Ο παρουσιαστής έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί να αναγνωρίσει τα συγγενικά πρόσωπα και τους γιατρούς του, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει επειδή έχει υποβληθεί σε τραχειοτομή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει ακόμη αιμάτωμα στον εγκέφαλο του ασθενούς, το οποίο δεν επιτρέπει στον οργανισμό να δώσει την εντολή για να περπατήσει, αλλά εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα απορροφηθεί σταδιακά, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.