Αρχική > Celebrities > Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο

Για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων με τη μηχανή στην οποία επέβαινε.

Ο πρώην παρουσιαστής υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι και παραμένει σε καταστολή, ενώ η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το σοβαρό κάταγμα στον αυχένα είναι τα βασικά τραύματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

Το γεγονός ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή είναι καλό σημάδι, ενώ σε δύο 24ωρα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν για να δούνε πώς θα ανταποκριθεί. Ένα θετικό δείγμα ήταν ότι υποχώρησε έστω και ελάχιστα το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έγινε γνωστός από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από διασκέδαση με φίλους σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, όταν προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του.