Διακοπές στο Μαϊάμι έκανε πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις υπέροχες στιγμές που πέρασε εκεί.Η παρουσιάστρια που είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό. Εκτός όμως από τα θετικά σχόλια για το σώμα της, υπήρχαν και αρκετά αρνητικά με πολλούς χρήστες να αναφέρουν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραπανίσια κιλά και έχει «φιλτράρει» τις φωτογραφίες για να φαίνεται πιο αδύνατη.

Τα σχόλια της παρουσιάστριας

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης της έγραψε: «Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κανένα κιλό… με τόσα φίλτρα και πάλι…» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του απάντησε: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου, γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές». Ο χρήστης όμως έγραψε πάλι το ίδιο σχόλιο με την παρουσιάστρια να απαντά ξανά: «Μα η πραγματικότητα κάνει τη διαφορά».


Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Αν αισθανόσαστε μια χαρά όπως λέτε, δεν θα κάνατε καθόλου photoshop… λίγη ειλικρίνεια… μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας», με τη γνωστή παρουσιάστρια να απαντά: «Έλα για μπανάκι το Σαββατοκύριακο στη Βουλιαγμένη να βγάλουμε φωτογραφίες».

από Μαρία Ιωαννάτου