Αρχική > Featured > Το κόλπο για να συνδυάσεις σωστά τα παπούτσια με τα φορέματα και τις φούστες σου

Το κόλπο για να συνδυάσεις σωστά τα παπούτσια με τα φορέματα και τις φούστες σου

Μόλις άνοιξες τη ντουλάπα σου και θέλεις να φορέσεις το ολοκαίνουργιο φόρεμα που αγόρασες τις προάλλες ή τη φούστα που δέχτηκες ως δώρο γενεθλίων. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αποφασίσεις με τι παπούτσια θα συνδυάσεις τα καινούργια σου ρούχα.

Όπως όλες οι συμβουλές μόδας, αυτή είναι μόνο μία πρόταση -αν θέλεις να φορέσεις τη maxi φούστα σου με ίσια παπούτσια, μπορείς να το κάνεις! Αλλά, αν θέλεις να ακολουθήσεις το δικό μας παράδειγμα, είναι καλύτερα να διαβάσεις τις οδηγίες μας.

Αν η φούστα ή το φόρεμα φτάνει πάνω από το γόνατο

Επαναλάβετε μετά από εμάς: Όσο πιο κοντό είναι το φόρεμα ή η φούστα, τόσο πιο χαμηλό πρέπει να είναι το παπούτσι που θα επιλέξουμε. Μία πολύ κοντή φούστα που συνδυάζεται με ψηλές γόβες μπορεί να κάνει την εμφάνιση πολύ φτηνή, αλλά αν το ίδιο κομμάτι συνδυαστεί με loafers, μπαλαρίνες ή λευκά sneakers θα κάνει όλο το outfit να μοιάζει πιο δροσερό και νεανικό.

Αν η φούστα ή το φόρεμα φτάνει κάτω από το γόνατο

Αν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια φαίνονται υπερβολικά με τις κοντές φούστες και τα φορέματα, το αντίθετο (ίσια παπούτσια με maxi φούστα ή φόρεμα) θα μοιάζει ξεπερασμένο. Μπορεί να εξακολουθεί να μας αρέσει ο συνδυασμός maxi φούστας με λευκά sneakers για πιο αθλητικό αποτέλεσμα, αλλά όταν τα πόδια σας καλύπτονται ως επί το πλείστον, μπορείτε να γίνετε λίγο πιο τολμηρές (όσον αφορά το ύψος του παπουτσιού που θα επιλέξετε) και να φαίνεστε εξίσου κομψές.