Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν σχετικά με την εμφάνιση ή όχι της Μαντόνα στο Ισραήλ για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Τελευταία στιγμή όμως φαίνεται πως επικράτησε το σενάριο ότι η βασίλισσα της ποπ θα εμφανιστεί και μια αναστάτωση άρχισε να επικρατεί μέσα και έξω από το Expo Tel Aviv.Η Μαντόνα, λοιπόν, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν βρίσκεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου θα κάνει και την πολυσυζητημένη της εμφάνισης στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Μυστικές πρόβες

Μάλιστα, η «βασίλισσα της ποπ» έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες στη σκηνή του Expo Tel Aviv, που πρόκειται να ερμηνεύσει τη διαχρονική επιτυχία της «Like a Prayer» και ακόμα ένα ή δύο νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «MADAME X», που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται, δεν την επηρέασαν καθόλου τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην συμμετέχει τελικά στο μουσικό διαγωνισμό. Η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση σε όλους όσους δεν συμφωνούσαν με την επιλογή της, εξηγώντας τους λόγους που κρύβονται πίσω απ’ αυτήν.


Η Μαντόνα έχει μαζί της και δικό της σκηνοθέτη, καθώς και φωτισμό, έτσι ώστε να γίνουν όλα σύμφωνα με τα δικά της στάνταρ.

Βίντεο από τις πρόβες της Μαντόνα για τον τελικό της Eurovision
Πρόσφατα διέρρευσε το βίντεο από τις πρόβες της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Ισραήλ, κάτι που είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη, ότι η εμφάνισή της στον τελικό, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και νωρίτερα από την EBU, μέσω Instagram.

από Σοφία Κωστάρα