Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Αυτό σημαίνει όμορφες, χαλαρές ώρες στον κήπο, στη βεράντα, στο μπαλκόνι. Ένα μπάρμπεκιου με μουσική, ένα on-line game παρέα με έναν καφέ, ή προβολή του νέου κύκλου μιας σειράς με την παρέα ή την οικογένεια.Αυτές οι χαλαρωτικές στιγμές ζητούν κάτι παραπάνω από την καλοκαιρινή διάθεση. Χρειάζονται ένα πολύ καλό σήμα Wi-Fi, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσουμε τα πολύτιμα ΜΒ της σύνδεσης για ένα stream video. Πώς όμως θα πετύχουμε ένα τόσο καλό σήμα Wi-Fi εξωτερικά;

Κάνετε πάρτι στον κήπο, αλλά το Wi-Fi είναι πιο αργό και από χελώνα;

Αν σας φαίνεται ήδη αρκετά δύσκολο να εγκαταστήσετε ένα σταθερό σήμα Wi-Fi στο εσωτερικό του διαμερίσματος, τότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη όταν δεν θα είναι ευκολότερο να κάνετε το ίδιο στον κήπο. Ο λόγος: Όλοι, πολύ συχνά, τοποθετούμε το router σε μια γωνιά κάπου στο εσωτερικό του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε καθαρό αέρα στη βεράντα ή στον κήπο, αλλά έχετε μια αργή σύνδεση Wi-Fi στην καλύτερη περίπτωση. Η χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης, είναι ικανή απλά για να ελέγξετε τα mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, πόσο μάλλον όταν απομακρυνθείτε ακόμη περισσότερο μέσα στον κήπο. Δεν θα έχετε καθόλου σήμα. Δεν χρειάζεται όμως να αρκείστε σε αυτήν την κατάσταση.

Wi-Fi στον κήπο; Είναι τόσο εύκολο!


Η λύση στα προβλήματα αυτά του Wi-Fi στον κήπο, είναι το devolo Wi-Fi Outdoor. Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό: Χρησιμοποιεί τη γραμμή ρεύματος σαν να ήταν ένα μακρύ καλώδιο δεδομένων. Ως εκ τούτου, οι τοίχοι δεν μπλοκάρουν το σήμα Wi-Fi πλέον. Αυτή η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε οποιαδήποτε εξωτερική πρίζα και να ρυθμίσετε ένα ολοκαίνουργιο Wi-Fi hotspot εξωτερικά!

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Αυτό μπορεί αρχικά να ακούγεται σαν αντικείμενο για γνώστες υψηλής τεχνολογίας. Και αυτό είναι! Αλλά η τοποθέτηση και η εγκατάσταση είναι πολύ απλή: Ένας προσαρμογέας dLAN είναι συνδεδεμένος στο router και συνδέεται σε μια πρίζα τοίχου. Το devolo Wi-Fi Outdoor στη συνέχεια συνδέεται στην επιθυμητή πρίζα ρεύματος σε εξωτερικούς χώρους. Τελειώσατε! Έχετε δημιουργήσει αυτόματα ένα νέο δίκτυο Wi-Fi με πλήρη ισχύ σήματος.

Λειτουργεί ακόμη και όταν έχει καταιγίδες

Το devolo Wi-Fi Outdoor είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση. Το πρώτο περίβλημα του είναι από πλαστικό ενισχυμένο με fibreglass συμβατό με την προδιαγραφή IP 65. Δεν προστατεύει τη συσκευή μόνο από τη σκόνη και τη βρωμιά. Το νερό και η έντονη βροχή δεν πλέον αποτελούν απειλή. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του ανθεκτικού αυτού adapter στον κήπο, σε άνεμο και γενικώς σε αντίξοες συνθήκες, εξασφαλίζοντας τέλειο WiFi ανά πάσα στιγμή, όταν χαλαρώνετε σε μια αιώρα ή κάτω από το κληματαριά με τους φίλους και την οικογένειά σας σε νύχτα ταινιών ή ποδοσφαίρου.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει τη συσκευή devolo Wi-Fi Outdoor (αξίας 169,90 ευρώ), που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε οποιαδήποτε εξωτερική πρίζα και να ρυθμίσετε ένα ολοκαίνουργιο Wi-Fi hotspot εξωτερικά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι η:

Κωνσταντίνα Σταματοπούλου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει τη συσκευή devolo Wi-Fi Outdoor (αξίας 169,90 ευρώ), που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε οποιαδήποτε εξωτερική πρίζα και να ρυθμίσετε ένα ολοκαίνουργιο Wi-Fi hotspot εξωτερικά.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

από Μαρία Ιωαννάτου