Αρχική > Featured > Κερδίστε μία επανορθωτική κρέμα νύχτας La Roche-Posay για το πρόσωπο και τα μάτια
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%840

Κερδίστε μία επανορθωτική κρέμα νύχτας La Roche-Posay για το πρόσωπο και τα μάτια

Τσίμπημα, κοκκινίλες, τράβηγμα: το δέρμα σας δεν ανέχεται πλέον την εφαρμογή κανενός προϊόντος. Το πολύ ευαίσθητο δέρμα αντιδρά σε πληθώρα εξωτερικών ερεθισμάτων, που συνήθως είναι ανεκτά από ένα φυσιολογικό δέρμα. Για να καταπραΰνετε το εξαιρετικά ευαίσθητο ή αλλεργικό δέρμα σας και να του προσφέρετε καθημερινή προστασία, είναι σημαντικό να υιοθετήσετε συγκεκριμένες κινήσεις.

Η εντατική επανορθωτική και καταπραϋντική κρέμα νύχτας Toleriane Ultra Overnight της La Roche-Posay για το πρόσωπο και τα μάτια, ενυδατώνει εντατικά και ανακουφίζει την επιδερμίδα. Κάθε νύχτα η ευαισθησία της επιδερμίδας μειώνεται, με αποτέλεσμα να ξυπνά το πρωί ανακουφισμένη από την αίσθηση δυσανεξίας.

Ιδιότητες

Εξαιρετικά καταπραϋντική φροντίδα εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay που συνδυάζει το Neurosensine, έναν δυνατό, καταπραϋντικό παράγοντα που δρα στα σημάδια ερεθισμών του δέρματος λόγω ξηρότητας με το σύμπλοκο Καρνοσίνη/Βιταμίνη Ε, που βοηθά στη μείωση της δυσανεξίας και της ερυθρότητας κατά το πρωινό ξύπνημα.

Με δροσερή υφή που αγκαλιάζει την επιδερμίδα. Κατάλληλη για το ευαίσθητο ακόμη και το αλλεργικό δέρμα. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%840

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε την εντατική επανορθωτική και καταπραϋντική κρέμα νύχτας Toleriane Ultra Overnight της La Roche-Posay για το πρόσωπο και τα μάτια, που ενυδατώνει εντατικά και ανακουφίζει την επιδερμίδα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Αναστασία Μέριανου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε την εντατική επανορθωτική και καταπραϋντική κρέμα νύχτας Toleriane Ultra Overnight της La Roche-Posay για το πρόσωπο και τα μάτια, που ενυδατώνει εντατικά και ανακουφίζει την επιδερμίδα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%840 %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%842

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%844