Αρχική > Featured > Κερδίστε μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων από τον πολυχώρο ομορφιάς Beauty.Full

Κερδίστε μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων από τον πολυχώρο ομορφιάς Beauty.Full

Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου μας και οφείλουμε να τα φροντίζουμε! Εκτός από την καθημερινή περιποίηση του προσώπου και των ματιών μας που πρέπει να τηρούμε ευλαβικά, πάντα υπάρχουν τρόποι να κάνουμε το βλέμμα μας ακόμα πιο έντονο και λαμπερό!

Τα extensions βλεφαρίδων είναι μία εντελώς νέα μέθοδος, η οποία ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Τοποθετούνται τρίχα τρίχα πάνω στις φυσικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα.

Beauty.Full

Ανδρούτσου 159 & Σωτήρoς 39, Πειραιάς

Τηλ: 210 4100046

Email: beauty.fullf@yahoo.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων προσφορά του πολυχώρου ομορφιάς Beauty.Full στον Πειραιά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Όλγα Σαργκάνη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει μία εφαρμογή extensions βλεφαρίδων προσφορά του πολυχώρου ομορφιάς Beauty.Full στον Πειραιά.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.