Αρχική > Διαγωνισμοί > Κερδίστε ένα σετ με τρία υπέροχα λάδια Dry Oils από την Qure
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d0

Κερδίστε ένα σετ με τρία υπέροχα λάδια Dry Oils από την Qure

Είναι η απόλυτη τάση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα ξηρά λάδια σώματος, προσώπου και μαλλιών ήρθαν για να μείνουν, χαρίζοντας απαλότητα, θρέψη, αναζωογόνηση και προστασία.

Θέλεις λοιπόν, το δέρμα σου και τα μαλλιά σου να δείχνουν υγιή, ενυδτατωμένα και γεμάτα ζωντάνια όλες τις ώρες τις ημέρας;  Σου αρέσει να αποπνέεις αισθησιασμό, μυστήριο και να αφήνεις παντού το «αποτύπωμά» σου;

Τα Dry Oils της Qure μπορούν να πετύχουν ακριβώς αυτό που ζητάς.

Πρόκειται ξηρά έλαια, με βάση από φυσικό εστέρα καρύδας, του οποίου το μοριακό βάρος μιμείται αυτό του δέρματός μας, ενώ είναι ενισχυμένα με ενυδατικούς παράγοντες και αντιηλιακά φίλτρα UV.

Είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

Προστατεύουν και θρέφουν τα μαλλιά και το δέρμα από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία ενώ ταυτόχρονα τα αρωματίζουν. Κάνουν την επιδερμίδα βελούδινη και χαρίζουν ελαστικότητα χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας.

Dry Oil The Trouble Maker

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d0

Ο θρύλος λέει πως αυτό το άρωμα λεγόταν «το ελιξήριο της αγάπης». Μόνο οι πραγματικά τολμηρές κατάφεραν να δαμάσουν το άρωμά του και να το χρησιμοποιήσουν για να σαγηνεύουν τους άλλους!

Dry Oil The Spoiled Queen

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d2

Μια «κακομαθημένη» βασίλισσα θέλει να αφήνει το στίγμα της παντού και να εντυπωσιάζει με το στυλ της από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Η τέλεια ισορροπία βανίλιας και καραμέλας λειτουργεί ως αφροδισιακό για μια αξέχαστα ερωτική νύχτα.

Dry Oil The Sweetie Pie

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d4

Αν δεν είναι έρωτας με τη πρώτη ματιά, θα είναι σίγουρα από τη πρώτη στιγμή που θα μυρίσει το άρωμα της! Αν σταθεί τυχερός και πούνε μαζί τη πρώτη «καλημέρα», αυτή η γλυκιά ευωδία θα είναι ακόμα εκεί ώσπου να φανούν οι πρώτες ηλιαχτίδες.Το λαχταριστό μίγμα λουλουδιών και εσπεριδοειδών θα θυμίζει ξύπνημα γλυκού ανοιξιάτικου πρωινού.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές που θα κερδίσουν από τρία λάδια σώματος και μαλλιών Dry Oil The Troublemaker, Dry Oil The Spoiled Queen και Dry Oil The Swettie Pie

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στις 16.00 μμ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και τρία λάδια για τα μαλλιά από την Qure.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail.

Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d0 %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-d4