Αρχική > Featured > Κερδίστε 5 σετ δώρου με προϊόντα προσωπικής φροντίδας σώματος Tesori d’ Oriente

Κερδίστε 5 σετ δώρου με προϊόντα προσωπικής φροντίδας σώματος Tesori d’ Oriente

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το χειμερινό σας άρωμα με αυτό που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Τα αισθησιακά αρώματα των Tesori d’Oriente αποπνέουν μια ανέμελη διάθεση, όπως ταιριάζει άλλωστε στην πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου!

Η φροντίδα του σώματος γίνεται πλέον μια ευκαιρία να αφεθείτε στη βαθιά εσωτερική αίσθηση ευχαρίστησης και χαλάρωσης, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, χάρη στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας σώματος Tesori d’Oriente. Έχουν δημιουργηθεί ώστε να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα μια αισθησιακή εμπειρία για την ευεξία του σώματος και του μυαλού μέσα στο σπίτι της.

Το όνομα Tesori d’Oriente εκπροσωπεί την ίδια την ουσία της ταυτότητας της μάρκας. Πολύτιμα σαν θησαυρός «Tesori» λόγω των εξευγενισμένων συστατικών και την μοναδική και κομψή συσκευασία που διαθέτουν τα προϊόντα, καθώς και «d’Oriente» λόγω του ότι είναι εμπνευσμένο από την ανατολίτικη φιλοσοφία ομορφιάς.

Το Infowoman.gr καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα υπέροχο δώρο για τις αναγνώστριες του! Πέντε σετ με προϊόντα προσωπικής φροντίδας σώματος Tesori d’Oriente, μέσα στις εκπληκτικές συσκευασίες τους, πρόκειται να γίνουν δικά σας αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στον υπέροχο διαγωνισμό μας!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις πέντε τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ δώρου Tesori d’ Oriente. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα κρεμώδες αφρόλουτρο, ένα κρεμώδες αφροντούς και ένα άρωμα από τις σειρές White Musk (1), Ayurveda (1), Dragon Flower (1) και Fiori di Loto (2).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

Έλενα Αποστολοπούλου

Κώστας Βουβαλάκης

Ελένη Λιώνη

Βάια Σερέτη

Δέσποινα Σωφρονίου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις πέντε τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα σετ δώρου Tesori d’ Oriente. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα κρεμώδες αφρόλουτρο, ένα κρεμώδες αφροντούς και ένα άρωμα από τις σειρές White Musk (1), Ayurveda (1), Dragon Flower (1) και Fiori di Loto (2).
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.