Οι νύφες του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους! Έχετε ήδη κλείσει την ημερομηνία, την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης και πλέον, μπορείτε να απολαύσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ανάμεσα στην επιλογή των προσκλητηρίων, της μπομπονιέρας και του νυφικού, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καταλήξετε στο beauty look που θα υιοθετήσετε εκείνη την ημέρα. Το Infowoman.gr σε συνεργασία με τη σχολή επαγγελματικού μακιγιάζ Beauty Master έχει φροντίσει γι’ αυτό, εξασφαλίζοντας πρόβες δοκιμαστικού νυφικού μακιγιάζ για τις αναγνώστριές του.

Η σχολή ομορφιάς Beauty Master, είναι το καλλιτεχνικό εργαστήρι που προσφέρει μοναδική και ξεχωριστή μέθοδο διδασκαλίας στην εκπαίδευση, σε απόλυτα υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, πολύ περισσότερο από την την κλασική εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι επιβάλλεται ως επαγγελματίες, να μπορούν να υποστηρίξουν την ομορφιά, σε οποιαδήποτε εκδοχή της, έτσι ώστε να δημιουργούν συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα που αναλαμβάνουν.


Beauty Master
Νικ. Πλαστήρα 29, Νέα Ερυθραία
Τηλ: 211 8001005
www.beautymaster.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 πρόβες δοκιμαστικού νυφικού μακιγιάζ από την executive στο είδος make up artist Αντιγόνη Καπετάνη, στο χώρο της σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ Beauty Master στη Νέα Ερυθραία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στις 12:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 5 τυχερές νικήτριες είναι:

Γεωργία Γιαννοπούλου

Γλυκερία Αλαφογιάννη

Μπέτυ Συμεωνίδου

Ευαγγελία Χαντζή

Αλεξάνδρα Χαλκιά

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 5 πρόβες δοκιμαστικού νυφικού μακιγιάζ από την executive στο είδος make up artist Αντιγόνη Καπετάνη, στο χώρο της σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ Beauty Master στη Νέα Ερυθραία.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός συγκέντρωσε 114 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

από Μαρία Ιωαννάτου