Το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Βρετανός superstar dj/producer Hot Since 82, ορόσημο στους εκπροσώπους της νέας house γενιάς και label boss της “Knee Deep In Sound” θα εισβάλει με τον ξεσηκωτικό του ήχο στο booth του Bolivar Beach Bar για μια αξέχαστη βραδιά. Bass-heavy & garage-influenced ήχοι θα σαρώσουν το dancefloor του Bolivar ταξιδεύοντας το κοινό σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Μαζί του οι Agent Greg & Steph. Powered by Blend Athens.Λίγα λόγια για τον Hot Since 82

Η πορεία του Hot Since 82 είναι απλά απίστευτη. Αποτελεί έναν από τους 10 καλλιτέχνες του Beatport με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών με το remix του “Bigger Than Prince”. Πρωτοσέλιδο στο Mixmag το 2014, τέσσερις BBC Radio One “Essential New Tunes”, δύο παρουσίες στην εκπομπή Essential Mix του Pete Tong στο BBC Radio 1 το 2013 και το 2015 με ένα δίωρο κι ένα τρίωρο dj set αντίστοιχα, εμφανίσεις στα καλύτερα festivals του πλανήτη συχνά μάλιστα συνοδευόμενος από έγχορδο κουαρτέτο, 7 συνεχόμενα χρόνια στην Ibiza και 3 συνεχόμενες σεζόν στο Labyrinth στην Pacha.

Μπαίνοντας το 2019, ο Hot Since 82 έχει επιτύχει αυτό που όλοι οι επίδοξοι καλλιτέχνες μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Έχοντας ταξιδέψει εκτενώς σε πέντε ηπείρους το μουσικό brand “Hot Since 82” έχει γίνει συνώνυμο των international clubs και των τεράστιων φεστιβάλ με ατέλειωτα sold out. Ποιο είναι το μυστικό; Σύμφωνα με τον ίδιο απλό: «Μου αρέσει να αλληλεπιδρώ με το πλήθος. Τα συναισθήματα σε έναν δίσκο έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Η αποστολή μου είναι να «μεταφέρω» με τη μουσική μου το κοινό σε άλλα μέρη και να ελπίζω πως θα απολαύσουν το ταξίδι αποχωρώντας από το venue με ένα αίσθημα φωτισμένης ενέργειας!».

Το Infowoman.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

Πληροφορίες


Doors Open: 21.00
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου
(Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος)
Είσοδος: 12€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 3€)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το live του Βρετανού superstar της νέας house γενιάς Hot Since 82, τo Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. στο Bolivar Beach Bar. Οι προσκλήσεις περιλαμβάνουν την είσοδο με ποτό ή μπύρα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στις 14:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 4 τυχεροί νικητές είναι:

Γεωργία Ζαβογιάννη

Δήμητρα Μόσχου

Κωνσταντίνος Διακάκης

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το live του Βρετανού superstar της νέας house γενιάς Hot Since 82, τo Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. στο Bolivar Beach Bar. Οι προσκλήσεις περιλαμβάνουν την είσοδο με ποτό ή μπύρα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 26η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

από Μαρία Ιωαννάτου