Μετά την ηλικία των 30 ετών, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της πυκνότητας και του όγκου της επιδερμίδας. Κι ενώ κάνουν ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση, όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται σταδιακά η ελαστικότητα και η λάμψη της επιδερμίδας, κάτι που καμία γυναίκα δεν επιθυμεί ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών που θέλουμε να ακτινοβολούμε σε κάθε μας εμφάνιση! Κύρια αιτία αυτών των προβλημάτων είναι η μείωση του υαλουρονικού οξέος, που αποτελεί τον σπουδαιότερο υπέρμαχο της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Τη λύση έρχεται να δώσει η La Roche-Posay με τη νέα πρωτοποριακή σειρά HYALU B5 για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος. Για πρώτη φορά, δύο τύποι υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επούλωση του δέρματος. Μετά από μόλις τέσσερις ώρες, η επιδερμίδα επανορθώνεται, γίνεται πιο ελαστική και πιο σφριγηλή.

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα της σειράς HYALU B5


Η νέα κρέμα HYALU B5 CARE καταπολεμά τις ρυτίδες, την έλλειψη όγκου και ελαστικότητας. Η επιδερμίδα αναζωογονείται και αποκτά λεία, σφριγηλή όψη. Ενυδατώνεται εντατικά ανακτώντας άμεσα την ελαστικότητά της. Οι ρυτίδες λειαίνονται και μειώνονται. «Γεμίζει» την επιδερμίδα και επανορθώνει τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος.

Ο ορός HYALU B5 SERUM είναι ένας ενυδατικός και αντιγηραντικός ορός προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες, με δροσερή και αναζωογονητική υφή gel. Η επιδερμίδα ανακτά άμεσα την ελαστικότητα, την απαλότητα και την υγιή όψη της. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται. Η επιδερμίδα «γεμίζει» και αποκτά νεανική όψη.

Η κρέμα HYALU B5 EYES είναι μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών που επανορθώνει και «γεμίζει» το περίγραμμα των ευαίσθητων ματιών. Μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης, και προσφέρει ένα πιο φρέσκο και νεανικό δέρμα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ με προϊόντα από τη νέα σειρά HYALU B5 της La Roche-Posay. Κάθε σετ περιλαμβάνει μία κρέμα HYALU B5 CARE, έναν ενυδατικό ορό HYALU B5 SERUM και μία αντιγηραντική κρέμα ματιών HYALU B5 EYES.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 3 τυχεροί νικητές είναι:

Δήμητρα Μανωλοπούλου

Σοφία Κάκου

Μαρία Παρίση

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις τρεις (3) τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ με προϊόντα από τη νέα σειρά HYALU B5 της La Roche-Posay. Κάθε σετ περιλαμβάνει μία κρέμα HYALU B5 CARE, έναν ενυδατικό ορό HYALU B5 SERUM και μία αντιγηραντική κρέμα ματιών HYALU B5 EYES.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
από Μαρία Ιωαννάτου