Αρχική > Διαγωνισμοί > Κερδίστε 2 αντίτυπα του μυθιστορήματος «Το Θαύμα στο Ακρωτήρι» από τις εκδόσεις Πηγή

Κερδίστε 2 αντίτυπα του μυθιστορήματος «Το Θαύμα στο Ακρωτήρι» από τις εκδόσεις Πηγή

Το βραβευμένο βιβλίο «Το Θαύμα στο Ακρωτήρι» της Γεωργίας Κοτζαμπασάκη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή, αναλύει με ευθύ και ρεαλιστικό τρόπο όλη την πραγματικότητα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπως τη βλέπουν τα μάτια του σύγχρονου Έλληνα, μπλέκοντάς την, όμως, αργότερα, με μια άλλη, παράλληλη και «αόρατη»… Κρυμμένη πίσω από τα σύνορα…

Μια πραγματικότητα που «δεν υπάρχει», από τη μια, αλλά «υπάρχει» από την άλλη… Όπως συμβαίνει να ανακαλύψει αναπάντεχα η Ελληνίδα ηρωίδα του βιβλίου… Και να παλέψει με τον ίδιο της τον εαυτό… Να τον πολεμήσει, να τον απωθήσει… Να τον απορρίψει… Και να αγωνιστεί να διατηρήσει ακέραιες τις ριζωμένες αντιλήψεις μιας ζωής… Στη ζωή αυτή, όμως, όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και αυτά που φαντάζουν αδύνατα.

Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο, που αποτελεί ταυτόχρονα ένα μαγικό, μακρινό ταξίδι μέχρι τα βάθη της Τουρκίας, σε πόλεις και περιοχές με μεγάλο συμβολισμό για τον Ελληνισμό, για τις οποίες η περιγραφή είναι τόσο ζωντανή που ο αναγνώστης νοιώθει ότι είναι ο πρωταγωνιστής, μέσα από τα αναπάντεχα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή της ηρωίδας συνδυάζει με απαράμιλλο τρόπο την εχθρότητα από την επώδυνη ιστορία των δύο λαών με τον μεγάλο, καταλυτικό έρωτα.

Η συγγραφέας δημιουργεί μια πλοκή τόσο συναρπαστική, που καλεί τον αναγνώστη να «ζήσει» ο ίδιος από κοντά αυτήν την εξαγνιστική, αλλά συνειδησιακά και εθνικά «απαγορευμένη» αγάπη… Να ζήσει από κοντά όλα τα γεγονότα, χαρούμενα και θλιβερά, λυτρωτικά και ασήκωτα… Να προβληματιστεί… Να «ζυγίσει»… Να αναρωτηθεί… Να γίνει, τελικά, ο ίδιος ο ήρωας του βιβλίου.

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο ΕΔΩ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το Θαύμα στο Ακρωτήρι» της Γεωργίας Κοτζαμπασάκη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχεροί νικητές είναι:

Αναστασία Μέριανου

Ευαγγελία Τσακιράκη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το Θαύμα στο Ακρωτήρι» της Γεωργίας Κοτζαμπασάκη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.