Τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα όταν ρωτά: «Σου αρέσει αυτό που φοράω;». Τι εννοεί ένας άντρας όταν λέει: «Ναι, φυσικά;». Τι κρύβεται πίσω από την τρομακτική φράση των γυναικών: «Θέλω να μιλήσουμε». Αν καθίσουμε δίπλα στον σύντροφό μας να δούμε μια ταινία χωρίς να μιλήσουμε για αυτήν, πιάνεται ως χρόνος που μοιραστήκαμε; Πόσο αληθινή είναι η απάντηση των ανδρών: «Τίποτε» στην ερώτηση που θέτουν οι γυναίκες: «Τι σκέφτεσαι αγάπη μου;».

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Πολλές κωμικές καταστάσεις έχουν συμβεί και βασίζονται πάνω στη λανθασμένη ερμηνεία που κάνουν τα μέρη του ζευγαριού όταν επικοινωνούν. Είναι πολλά ανέκδοτα που βασίζονται στο τι πραγματικά εννοεί μια γυναίκα όταν λέει «Μάλιστα» και άλλα τόσα για το τι εννοεί ένας άντρας όταν λέει: «Ναι θα το κάνω». Πέρα από την αστεία πλευρά του θέματος η επικοινωνία ανάμεσα στα δύο φύλα είναι σημαντική καθώς είναι ένας από τους τομείς που βασίζεται η σχέση για να αναπτυχθεί και να ωριμάσει.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει ως στόχο να ρίξει άπλετο φως στα σκοτεινά σημεία της επικοινωνίας των δύο φύλων, ώστε να απολαύσουν και οι δύο πλευρές μια χαρούμενη και γεμάτη νόημα σχέση. Το σεμινάριο θα έχει πολλές βιωματικές ασκήσεις για την αρτιότερη κατανόηση του.

Εισηγητές:
Νάνσυ Ψημενάτου, Συνθετική θεραπεύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια των Μαθημάτων Ζωής
Δημήτρης Κουτζαμάνης, Σύμβουλος ψυχικής υγείας και συνιδρυτής των Μαθημάτων Ζωής


Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ

Triaena Business Center – Triaena Tours & Congress
Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι
11526 Αθήνα
1ος όροφος

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «H επικοινωνία ανάμεσα στα φύλα: Τι λέμε και τι εννοούμε;» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός νικητής είναι:

Ελπίδα Ντάλλα

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «H επικοινωνία ανάμεσα στα φύλα: Τι λέμε και τι εννοούμε;» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι).
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22α Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.
  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.
  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
από Μαρία Ιωαννάτου