Αρχική > Featured > Κερδίστε 1 δωρεάν θέση για το σεμινάριο «Δύο μύθοι και δύο ιστορίες για την απώλεια»

Κερδίστε 1 δωρεάν θέση για το σεμινάριο «Δύο μύθοι και δύο ιστορίες για την απώλεια»

Η διήγηση μιας ιστορίας ή ενός μύθου είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που έχουμε εμείς οι άνθρωποι για να μιλάμε για αυτά που μας συμβαίνουν. Η διήγηση ιστοριών μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι είμαστε μέρος της κοινωνίας, μας θυμίζει ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση με τη δική μας, μας βοηθά στην αποδοχή μιας κατάστασης και μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να βρούμε τρόπους να διαχειριστούμε ό,τι μας συμβαίνει όσο επώδυνο και αν είναι.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Η οικουμενικότητα της απώλειας μας αγγίζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και στο βιωματικό αυτό σεμινάριο θα δουλέψουμε με όλων των ειδών τις απώλειες και τους λειτουργικούς τρόπους που έχουμε εμείς οι άνθρωποι να επιβιώνουμε από αυτές και να ωριμάζουμε αν το θελήσουμε.

Έλα να ακούσεις τις ιστορίες που έχουμε διαλέξει για να δουλέψουμε τις απώλειες της ζωής και αν θες μπορείς να μοιραστείς και εσύ τη δική σου ιστορία.

Η ώρα έναρξης του σεμιναρίου είναι 17:00 και η διάρκειά του είναι τρίωρη. Φόρεσε άνετα ρούχα και παπούτσια που δεν θα φοβάσαι μη λερωθούν. Φάε κάτι ελαφρύ πριν έρθεις. Αν έχεις κάποιο στρώμα (τύπου γιόγκα) μπορείς να το φέρεις μαζί σου. Κάρτες, χρώματα και μουσική θα συνοδεύσουν τις ιστορίες μας.

Εισηγητές:

Νάνσυ Ψημενάτου, Συνθετική θεραπεύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια των Μαθημάτων Ζωής

Δημήτρης Κουτζαμάνης, Σύμβουλος ψυχικής υγείας και συνιδρυτής των Μαθημάτων Ζωής

Σε ποιον απευθύνεται το σεμινάριο;

Σε άτομα που θέλουν να δουλέψουν με τις απώλειες τους

Σε ζευγάρια-οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινές απώλειες

Σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ

Triaena Business Center – Triaena Tours & Congress

Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι

11526 Αθήνα

1ος όροφος

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Δύο μύθοι και δύο ιστορίες για την απώλεια» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός νικητής είναι:

Σοφία Καματσου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Δύο μύθοι και δύο ιστορίες για την απώλεια» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι).
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.