Αρχική > Διαγωνισμοί > Κερδίστε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Η ιερότητα των δακρύων»

Κερδίστε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Η ιερότητα των δακρύων»

Πού πάνε τα δάκρυα όταν δεν κυλάνε ελεύθερα από μέσα μας; Για ποιο λόγο μετατρέπεται η ζωή μας σε άγονο τοπίο όταν δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας αυτή την ανθρώπινη κατάσταση; Από την άλλη πλευρά, η ζωή μας μετατρέπεται σε βάλτο που μας παγιδεύει όταν τα δάκρυα κυλούν ανεξέλεγκτα και σε κάθε περίπτωση εμποδίζοντάς μας να εμπλακούμε με τη ζωή και τις σχέσεις.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε και θα τιμήσουμε το υγρό στοιχείο, θα αναγνωρίσουμε και θα οριοθετήσουμε τα χειριστικά «κροκοδείλια» δάκρυα και θα συνδεθούμε με την ικανότητα μας να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια ασφαλή περιοχή για να αφήνει ελεύθερα τα δάκρυα του.

Εισηγητές:

Νάνσυ Ψημενάτου – Συνθετική θεραπεύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια των Μαθημάτων Ζωής

Δημήτρης Κουτζαμάνης – Σύμβουλος ψυχικής υγείας, σύμβουλος ζεύγους, συνιδρυτής των Μαθημάτων Ζωής

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

 • Σε άτομα που θέλουν να δουλέψουν με τα κρυμμένα δάκρυα ή με αυτά που αναβλύζουν ακόμα και στις πιο ακατάλληλες στιγμές
 • Σε ζευγάρια-οικογένειες που θέλουν να επιτρέψουν στο νερό της ζωής να ρέει ελεύθερα και να γονιμοποιεί τις σχέσεις τους
 • Σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που θέλουν να συμμετέχουν για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο ΕΔΩ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Η ιερότητα των δακρύων» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, 1ος όροφος).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και ο τυχερός νικητής είναι:

Στέφανος Πουλόπουλος

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θέση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Η ιερότητα των δακρύων» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ. στο Triaena Business Center (Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, 1ος όροφος).
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.