Αρχική > Featured > Κερδίστε 1 δωρεάν θεραπεία βλεφαρίδων Power Lash Lifting από τη MIA Aesthetics®

Κερδίστε 1 δωρεάν θεραπεία βλεφαρίδων Power Lash Lifting από τη MIA Aesthetics®

Ήρθε η ώρα να πείτε «αντίο» στη μάσκαρα και στα -όχι τόσο αποτελεσματικά- ανορθωτικά αξεσουάρ και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Η μέθοδος Power Lash Lifting μπορεί να σας χαρίσει τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε!

Το Lash Lifting είναι μία απαλή, μη έντονη, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος που ισιώνει, ανορθώνει, ισχυροποιεί, χαρίζοντας όγκο και τέλεια καλοσχηματισμένη καμπύλη στις φυσικές βλεφαρίδες.

Είναι ιδανικό για γυναίκες με ίσιες και καθοδικές βλεφαρίδες, καθώς επίσης και για γυναίκες που δεν επιθυμούν πλέον την τεχνική των επιπρόσθετων βλεφαρίδων. Η μέθοδος αυτή χαρίζει το πλεονέκτημα ενός εκπληκτικού αποτελέσματος στη φυσική τρίχα, με τη βοήθεια ενός μόνο ειδικού ορού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη μέθοδο Power Lash Lifting

Λίγα λόγια για τη MIA Aesthetics®

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 στο Wetzlar της Γερμανίας, όπου βρίσκεται και η έδρα της. Μέχρι στιγμής μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα. Ως ανεξάρτητη εταιρεία για την Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία δίνει βάση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ακριβή ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θεραπεία Power Lash Lifting από τη MIA Aesthetics® για όγκο και τέλεια καλοσχηματισμένη καμπύλη στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η παροχή ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

 Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:

Μάγδα Κορώνη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 δωρεάν θεραπεία Power Lash Lifting από τη MIA Aesthetics® για όγκο και τέλεια καλοσχηματισμένη καμπύλη στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η παροχή ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.