Αρχική > Celebrities > Κέιτ Μίντλετον: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που φούντωσε τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη

Κέιτ Μίντλετον: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που φούντωσε τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη

Η πρόσφατη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον φούντωσε τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσαν πριν από μερικές ημέρες τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στο σχολείο και οι θαυμαστές τους πρόσεξαν κάτι που κατά τ΄άλλα θα περνούσε απαρατήρητο.

Αν σκεφτεί κανείς μάλιστα, ότι λίγους μήνες πριν ανακοινώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη είχε αναφέρει πως επιθυμεί και τρίτο παιδί αλλά θα έπρεπε να πείσει τον σύζυγό της, τότε καταλαβαίνουμε ότι τα σενάρια μπορεί και να επιβεβαιωθούν.

Τα σημάδια εγκυμοσύνης

Η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης ότι παρατήρησε δύο σημάδια, σχετικά με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσαν τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο, η μέλλουσα βασίλισσα εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της. Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και με πιο φωτεινό χρώμα.

«Κάθε φορά που η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López.

Η ίδια υποστήριξε πως η δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, είναι ότι η ατζέντα με τις βασιλικές υποχρεώσεις της έχει κλείσει. Αυτό σημαίνει πως επειδή η Κέιτ Μίντλετον σε όλες τις εγκυμοσύνες της υποφέρει από πρωινές ναυτίες, θα σταματήσει τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.